Menu
Dnešní recept potěší hlavně ty, kteří dají přednost kuřecímu masu. Možná se divíte, proč pro vás Diana Fish, která se specializuje na ryby, připravila „nerybí“ recept. Je to tím, že Diana myslí i na ty, kteří rybám moc neholdují a počítá pro ně se speciální nabídkou i na svých prodejnách. Dnešní recept bude tedy bez ryb, extra rychlý a velmi snadný – kuřecí stripsy v tortille.
Původně jedno z nejchudších jídel na rybářských lodích se stalo postupem času národním jídlem Španělska a v současné době zdravým a vyhledávaným receptem. Paella je jídlo podobné rizotu, ale je méně lepivé. Diana Fish vám dnes přináší recept v kombinaci s mořskými plody.
A máte tu další z receptů na mořské plody! Po salátu z chobotnice a receptu na přípravu mušlí s těstovinami se podíváme na krevety, které v dnešním receptu připravíme s česnekem a lehkým zeleninovým salátem. Díky loupaným krevetám z Diana Fish bude příprava opravdu snadná a rychlá.
Láká vás vyzkoušet mušle a další mořské plody, ale vždy je vrátíte zpátky do chladícího boxu, protože si nevíte rady s úpravou? I když se pro Středoevropany jedná o exotickou lahůdku, její příprava není vůbec složitá a skvěle si na ní pochutnáte. Navíc vám Diana přináší recept z běžně dostupných surovin, proto se stačí zastavit v kamenných prodejnách Diana Fish pro mušle a můžete se rovnou pustit do vaření!
Lákají vás mořské plody, ale nevíte, jak si je doma připravit? Diana vám dnes přináší jednoduchý recept na chobotnici, který je ideální pro získání prvních zkušeností s touto mořskou potvůrkou. Salát z chobotnice připravíte z běžně dostupných surovin a navíc je v letních měsících osvěžujícím obědem či večeří.
Dnes s Dianou navštívíme cizokrajnou kuchyni. Připravte si chuťové buňky na návštěvu Asie, konkrétně čínské chunanské kuchyně. Recept je velmi rychlý a i přes smaženou úpravu s přimhouřením oka zdravý. Připravte si chutného hejka a čerstvou zeleninu – začínáme!
V jídelníčcích asi nejčastěji vede pomazánka z uzené makrely. Tato mořská rybka je však také velmi vhodná pro grilování či pečení – a právě jeden takový recept si dnes ukážeme. Plněná makrela, která je pečená v troubě, je velmi snadným a zdravým jídlem, které si můžete připravit celoročně – záleží jen na vás, jaké do nádivky použijete ingredience. Diana vám přináší svůj svěží tip!
Oběd, který je lehký, rychlý a ještě se u něho zašpiní málo nádobí? Tak tím může být třeba dnešní recept na tresku, který je do půl hodiny připravený a může se servírovat. K rybě nemusíte shánět nic nevšedního, většinu surovin jistě najdete doma.Tak jdeme na to!
Protože březen je měsíc lososa, přináší vám Diana další neobvyklý recept. Tentokrát se můžete těšit na lososa pečeného v troubě s kedlubnami a smetanou. Losos je v kulinářství velice všestranný, nebojte se tedy i méně obvyklých kombinací! A ti, kteří mají rádi mořské plody, mohou do receptu přidat i krevety!
Zakoupili jste k obědu krásný filet z lososa, ale nevíte, jak ho připravit? Nejčastěji se losos připravuje na přírodní způsob na másle. Často se ovšem zapomíná na to, že se jeho maso hodí skvěle i k pečení. Diana pro vás proto připravila nevšední, ale velmi snadný recept – losos na pečicím papíře - v papilotu.