Menu
Dnešní recept potěší hlavně ty, kteří dají přednost kuřecímu masu. Možná se divíte, proč pro vás Diana Fish, která se specializuje na ryby, připravila „nerybí“ recept. Je to tím, že Diana myslí i na ty, kteří rybám moc neholdují a počítá pro ně se speciální nabídkou i na svých prodejnách. Dnešní recept bude tedy bez ryb, extra rychlý a velmi snadný – kuřecí stripsy v tortille.
Kuřecí stripsy patří na prodejnách mezi favority „nerybího“ sortimentu. Jsou již předsmažené, proto je stačí dát na chvilku na plech s pečicím papírem a nechat pár minut v troubě. Chuť je opravdu skvělá a mezi zákazníky velmi oblíbená. Diana má však další nabídku kuřecího masa, kterou často naleznete i v akčním letáku. O co se jedná?
Základ tvoří kuřecí stripsy, které v Dianě můžete vybírat z několika příchutí (oslavte například akci Pikantní září s pálivou příchutí Kentucky či Speciál) a tortilly. Zbytek je jen na vaší chuti a fantazii, co do tortill přidáte. Diana vám přináší malou inspiraci:
Domácí dresing
|
Předsmažené kuřecí stripsy dejte podle návodu do trouby na 200°C a pečte 10 minut. Mezi tím si omyjte a nakrájejte zeleninu a připravte dip (všechny ingredience smíchejte). Na teplé tortilly (např. čerstvě upečené z pánve či ohřáté z mikrovlnné trouby – je lepší je předem lehce zvlhčit vodou) položíme vrstvu sýru, salátu, přidáme na jemno nakrájenou zeleninu a hotové kuřecí stripsy. Nakonec přidáme do tortill domácí dip a zarolujeme.
Tip Diany: Pokud máte možnost, vložte ještě na okamžik hotovou tortillu do kontaktního grilu a nechte zapéct. Sýr se krásně roztečte a tortilla bude jemně křupavá.
Diana Fish vám přeje dobrou chuť!