Menu
V dnešní hektické době často hledáme způsoby, jak ušetřit čas, a přitom nepřijít o chuťový zážitek. Gratinované filé je dokonalým řešením pro všechny, kteří chtějí mít na stole plnohodnotné jídlo během chvilky. Nemusíte trávit dlouhé hodiny u plotny, stačí jen pár jednoduchých kroků a oběd nebo večeře je připravená. Navíc vám zůstane minimální množství špinavého nádobí – a kdo by tohle neocenil?
Máte chuť na rybičku, ale došly Vám nápady? Pojďme si spolu uvařit tresku s citronovým máslem. Je to rychlý a chutný recept, který jistě v těchto dnech oceníte. Navíc je pokrm plný bílkovin a omega 3 mastných kyselin, což ocení vaše srdce a mozek, tak pojďme se dát do vaření.
Připravili jsme si pro vás recept z latinské Ameriky, který je vhodný jako předkrm či malé pohoštění. Ceviche (čti seviče) je pokrm ze syrové ryby s jemným bílým masem marinovaným v limetkové šťávě, chilli a čerstvém koriandru. Kyselá šťáva změkčí rybí maso a dá průchod chuti a vůni.
Hledáte rybičku, která nemá typickou rybí chuť? Tak to ryba Mahi mahi bude to pravé pro vás. Maso má pevnou strukturu a jemnou chuť, díky tomu se tato ryba stává jednou z nejoblíbenějších druhů ryb.
Experimentujete rádi? Pojďte s námi vyzkoušet chobotnici. Mnoho lidí má k této pochoutce odpor, ale věřte, že když ochutnáte, nebudete litovat. Dneska si společně uvaříme středomořský salát s chobotnicí.
Pstruh lososovitý je jedním z nejoblíbenějších druhů ryb díky své lahodné chuti, která připomíná lososa. Navíc je plný omega-3 mastných kyselin, což z něj dělá skvělou volbu pro zdravé stravování. Pokud hledáte nový nápad, jak si ho vychutnat, máme pro vás rychlý a jednoduchý recept na pstruha lososovitého, který vás rozhodně zaujme.
Milujete krevety? Hoďte je na gril! Grilování krevet je totiž skvělý způsob jak zvýraznit jejich lahodnou chuť a dodat jim jemně křupavou texturu. Uvidíte, že vás nadchnou svou jednoduchostí, ale zároveň jsou i výrazným chuťovým zážitkem. Vyzkoušejte náš recept na grilované krevety, díky kterým vaši grilovací párty povýšíte o level výš.
Kapr, to je rozhodně vánoční klasika, na kterou spousta z vás nedá dopustit. Protože bez řízku z kapra a bramborového salátu by prostě nebylo ono. My v Dianě s tím souhlasíme. Ovšem kapr nemusí být na Vánoce připravený jenom na jeden způsob, proto pro vás máme tip na zajímavý předkrm, který vás možná dosud nenapadl - kapří tatarák.
Protože my v Dianě víme, že obzvláště před nejkrásnějšími svátky v roce není času nazbyt, do našeho sortimentu jsme zařadili dvě kuřecí novinky. S nimi připravíte rychlou večeři z kuřecího masa, na které si pochutná celá rodina. A přitom za skvělou cenu.
Venku se pomalu otepluje a spousta z nás se těší na okamžik, kdy se venku sejde celá rodina, vyndá se gril a začne první letošní grilovačka. Diana si vám pro tuto příležitost dovoluje nabídnout filety z pražmy. Abyste nemuseli lovit nějaký recept, Diana pro vás jeden má - na pražmu v bylinkové krustě.