Menu
Pro milovníky sardinek je tato rybí pomazánka opravdu výživnou alternativou zdravé snídaně. Sardinky jsou reprezentantem zdravé živočišné bílkoviny, a navíc obsahují zdravé „promazávací“ omega -3 oleje.
Dali byste si něco dobrého? Zkuste náš nový recept na lososa se špenátem, díky kterému se budete olizovat až za ušima. Lahodná kombinace lososa a čerstvého špenátu doplněná vařenými bramborami vás krásně zasytí, a přitom se jedná o zdravé jídlo. Navíc lososa najdete v našem akčním letáku za výhodnou cenu.
Paní Běla má pro vás opět skvělý tip na dietní recept. Tentokrát z parního hrnce, který při vaření používá velice ráda. Mezi jeho výhody totiž patří absence velkého množství špinavého nádoby, navíc díky němu získá spoustu volného času třeba na čtení nebo krátké cvičení a jako bonus výborně chutná. Náš hrnec má dvě varné misky.
Už jste si začali říkat, čím letos ozvláštníte štědrovečerní tabuli? Tradičního vánočního kapra se vzdát nechcete, ale přeci jenom vám klasika mouka, vejce a strouhanka přijde už trochu nudná? Máme pro vás variantu, kterou nepohrdne žádný labužník – kapr na víně.
Lahodná kombinace, která napumpuje vaše tělo živinami. Tak by se dal shrnout dnešní recept, ve kterém pro vás Diana připravila kombinaci mečouna a zelené čočky. Ryby jsou pokladnicí zdraví prospěšných látek a čočka se řadí mezi jednu z nejvýživnějších příloh.
Podzimní příroda se barví do žlutooranžova a ve stejných tónech se ponese i dnešní recept. Je čas dýní, a pokud jich máte přebytek, jistě se vám bude hodit dnešní recept z Diany na dýňové pyré s candátem. Příprava je rychlá a chuť výtečná! Tak pojďme na to.
Téměř univerzální omáčka, která je hotová za pár minut a chuťově nepřehluší hlavní pokrm? Ano, taková existuje a pokud ji jednou vyzkoušíte, už neopustí váš kulinářský repertoár. Řeč je o holandské omáčce, která jemně doplní lososa, grilované i pečení maso a samozřejmě i zeleninu. Navíc vám v základu stačí tři obyčejné suroviny, které se jistě najdou v každé kuchyni.
Možná patříte mezi rodiče, které trápí, že jejich děti nerady jedí ryby a přemýšlíte, jak jim tuto zdravou surovinu začlenit do jídelníčku, aby byla spokojenost na obou stranách. Děti mají v oblibě mleté maso, proto se jemný rybí karbanátek může stát ideálním způsobem, jak potěšit jejich mlsný jazýček a zároveň obohatit dětskou stravu výživnou rybou. Diana vám přináší jednoduchý recept.
Dnes si zavzpomínáme na vůně a především chutě z dovolené. V receptu zavítáme do Chorvatka, kde k oblíbeným jídlům patří lignje na žaru – tedy olihně na grilu. Z přípravy nemusíte mít žádné obavy – oliheň koupíte v kamenných prodejnách Diana a ostatní suroviny se naleznou téměř v každé domácnosti. A postup? Ten vás mile překvapí – jednodušší už to být nemůže.
Láká vás exotická kuchyně? Už vás nebaví na grilu střídat kuřecí, vepřové a hermelín v alobalu? Diana pro vás má jeden labužnický tip, kterým mile překvapíte všechny strávníky. Příprava je rychlá, grilování bleskové a úspěch 100% zaručen. Vyzkoušejte lahodný recept – krevety na grilu, které můžete připravit v mnoha variacích.