Tipy a rady

Jak jíst sushi

4/11/2015

Sushi v nabídce Diana Fish je mezi zákazníky velmi oblíbené, někdo ale může ze začátku tápat, jak ho správně jíst. Aby byl labužnický požitek dokonalý, přináší vám Diana návod, jak správně jíst sushi a čemu se vyhnout, aby nedošlo ke společenskému faux pas.

Oblíbená zdravá večeře je plná nových chutí!

23/9/2015

Návštěva Diany + kapka oleje + pánev wok = zdravá večeře už nemůže být snazší! Jestli jste si oblíbili zdravou rybí směs, jistě vás potěší rozšířená nabídka Diana Fish, která oblíbenou směs přináší v nových příchutích. A na své si přijdou jak příznivci ostrých chilli chutí, tak i milovníci česneku či bylinek.

Ryby v těhotenství

19/8/2015

Ryby v těhotenství jsou stále horkým tématem. Některé budoucí maminky jedí vše, co si jejich tělo řekne, jiné se raději rybám a dalším potravinám vyhýbají úplně. Pojďme se dnes s Dianou podívat, kudy vede zlatá střední cesta a že i přes různé strašáky ryby do jídelníčku patří i v těhotenství.

Jak filetovat rybu?

29/7/2015

V nedávném článku Filetování ryb vám Diana prozradila, že není filet jako filet a že samotné filetování lososa se dělí na několik stupňů. Dnes se dozvíte, jak všeobecně filetovat rybu. Pomocí snadného návodu vám Diana prozradí jednoduchý postup, který dále můžete zhlédnout v názorné ukázce.

Slavnostní oběd na Den dětí

27/5/2015

Pondělí 1. 6. 2015 bude patřit dětem. Toto datum je již mnoho let spojováno s Mezinárodním dnem dětí a Diana vám přináší několik tipů, jak tento svátek s dětmi příjemně oslavit. Správná oslava se neobejde bez dobrého jídla, proto se dnešní doporučení bude týkat svátečního oběda či večeře.

Filetování lososa v Diana Fish

20/5/2015

Na trhu se můžete setkat s filety lososa, které mají pro nezkušené oko rozdíl pouze v ceně. Diana vám dnes přináší přehled o tom, jaký je rozdíl mezi jednotlivými filety a za co konkrétně platíte při nákupu. Pojďte se dozvědět více o zpracování ryb a o tom, že není filet jako filet.

Grilování ryb s Dianou

15/4/2015

Česká republika je známá svojí oblibou v grilování. Jakmile slunce vystrčí první paprsky, už už se chystá opékání, nakládá se maso a svolávají se přátelé, aby se sešli u chutného jídla připraveného na grilu. Mezi Čechy v oblibě vítězí především kuřecí a vepřové maso. Ale co si vzít inspiraci z přímořských států a vyzkoušet grilování ryb?

Jarní svěží pomazánky z Diany

1/4/2015

Jaro už je v plném proudu a Diana pro vás připravila pestré osvěžení jídelníčku. Klasické i nevšední skloubení chutí ve formě pomazánek a salátů osloví nejen vás, ale jistě i vaše návštěvy nebo v příštím týdnu i velikonoční koledníky. A jelikož je dnes 1. duben, který je spojen s aprílem, čeká vás v závěru článku i malý rybí vtip.

Rybí chuťovka - uzený halibut s lososem

25/3/2015

Delikatesou mezi uzenými rybami je uzený losos. Je skvělý do salátů, k pečivu, na rauty... Diana pro vás však připravila nevšední Rybí chuťovku, kterou si vaše chuťové buňky oblíbí! Uzený halibut s kouskem lososa – to je sen všech labužníků!

Rybí kost v krku

11/2/2015

Někdo vybírá ryby bez kostí, jiným rybí kosti nevadí, hlavně když si pochutnají na dobrém mase. Rybí kost v krku se může objevit nejen na Štědrý den, kdy se strávník po celodenním půstu hltavě pustí do kapra. Taková nehoda se může stát i během celého roku, stačí trocha neopatrnosti. Jak si ale s rybí kostí v krku poradit? A jaké existují babské rady?

1 2 3 45
4