13/12/2017

Objednejte si ryby na vánoční stůl

Štědrovečerní kapr bývá v posledních letech nahrazován lososem nebo jinou rybou. Ryba však k vánoční hostině patří, ať už se vychází z křesťanství či tradic. Diana proto pro své zákazníky připravila pestrou nabídku chlazených ryb, které si můžete v předstihu objednat nejen na Vánoce, ale i na oslavu Silvestra. Díky tomu budete mít jistotu, že můžete s kvalitní rybou ve svém svátečním menu 100% počítat.

objednávky ryb

Jak si ryby objednat?

Navštivte nebo kontaktujte svoji oblíbenou kamennou prodejnu a předejte usměvavým prodavačkám svoji objednávku, kterou pro vás ve vámi stanovený termín připraví. Pro inspiraci přinášíme seznam chlazených ryb, které patří o vánočním čase k nejoblíbenějším.

Kontaktujte svoji oblíbenou kamennou prodejnu

  • Amur trup – Sladkovodní ryba, která může v jídelníčku nahradit tradičního kapra.
  • Candát filet (chlazený) – Ideální ryba pro ty, kteří neradi obírají kosti – candát obsahuje málo kostí, jsou křehké a tepelnou úpravou se téměř rozpadnou.
  • Chobotnice (chlazená) – Ozvláštněte si silvestrovskou oslavu nevšední chobotnicí. Více zde 
  • Kapr filet (chlazený) – Nemáte rádi ryby pro jejich kosti? S kapřími filetami si s nimi nemusíte dělat starosti.
  • Kapr půlky (chlazený) – Smažený kapr, kapr na modro nebo kapr na černo – půlky chlazeného kapra využijete u všech tradičních receptů.
  • Kapr hlava (chlazený) – Kapří hlavy jsou nezbytnou součástí vánoční rybí polévky. Recept zde
  • Krevety Jumbo marinované/ tygří (chlazené) – Stačí krátce opéct a rovnou podávat. Skvělé pohoštění nejen na Silvestra.
  • Losos filet s kůží/bez kůže (chlazený) – V České republice patří mezi nejoblíbenější ryby a lze jej upravovat na mnoho způsobů. Více zde
  • Makrela kuchaná s hlavou (chlazená) – Makrela se řadí mezi nejzdravější ryby a má vysoký obsah omega 3 mastných kyselin. Více zde
  • Nilský okoun filet (chlazený) – Sladkovodní ryba s tučným, narůžovělým masem. Více zde
  • Oliheň (chlazená) – Velmi křehké maso, které obsahuje mnoho bílkovin, je vhodné pro krátkou úpravu.
  • Pangasius filet (chlazený) – Sladkovodní ryba s bílým masem je ideální na jakoukoliv úpravu. Více zde
  • Tolstolobik půlený (chlazený) – Řadí se mezi tučnější kaprovité sladkovodní ryby.
  • Pstruh chlazený (chlazený) - Jemné maso, které se hodí pro jakoukoliv kuchyňskou přípravu. Více zde
  • Tilapia filet (chlazený) – Sladkovodní ryba, která má hutnější maso bez kostí. Více zde
  • Treska atlantská filet s kůží/ bez kůže (chlazená) – Její maso obsahuje méně tuku a má pevnou konzistenci. Více zde
  • Tuňák kusy (chlazený) – Exkluzivní kousky sytě červeného masa jsou bohaté na bílkoviny a mastné kyseliny. Více zde

Dále můžete lahodné ryby objednat skrze e-shop.

V případě jakýchkoliv otázek nás neváhejte kontaktovat. Rádi vám poradíme s výběrem i úpravou ryb.

4