Menu
Diana začala udit ryby v roce 2014. Do té doby jsme kupovali uzené ryby od jiných výrobců. Poté jsme ale koupili novou automatickou udírnu a od té doby neustále rozšiřujeme sortiment. Myslíme si, že uzené ryby Diana zkrátka umí.
Začátkem roku jsme opět zařadili do sortimentu uzených ryb u zákazníků velice oblíbenou uzenou rybu - Losos bříško. Přicházíme také s novinkou Makrelové rolky - jedná se o filetky z makrely bez kostí, doplněné cibulkou. Šťavnaté a vynikající rolky. Sympatická velikost okolo 150 g.
Další novinkou je špíz uzený (kombinace lososa a tresky) a i Špíz tuňák uzený.
Stálicemi v sortimentu je makrela, sleď, hejk steak, tolstolobik, uzenáček, máslová ryba, mořský úhoř.
Základem pro uzení jsou kvalitní ryby od prověřených dodavatelů. Uzení probíhá studeným nebo teplým kouřem. K uzení se používá štěpka. Celý sortiment uzených ryb najdete na našich pevných i pojízdné prodejně. Přijďte ochutnat.
Diana vlastní udírnu značky REICH s možností uzení teplým i studeným kouřem. Nad celým postupem uzení bdí zkušení mistři, kteří hlídají kvalitu uzených ryb a zpracování. Pečlivě vybrané suroviny s vyšším obsahem tuku dovážíme od prověřených dodavatelů, které následně ručně zpracovává. Ryby se průměrně udí 2 až 3 hodiny, následně jsou uloženy do dřevěných krabiček, stejně tak, jako tomu bývalo v přímořských státech.
Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.