Menu
Abychom navázali na zdravou stravu zdravým receptem, dnes si připravíme tilápii. Pečené pokrmy v troubě jsou velmi oblíbené pro svoji snadnou přípravu a dnešní tip na to, jak připravit tilápii, jistě potěší všechny, kteří chtějí u vaření trávit co nejméně času.
4 filety tilápie (zakoupíte na prodejnách Diana – Fish)
sušený česnek (zakoupíte na prodejnách Diana – Fish)
1 lžíce rozpuštěného másla
3 lžíce čerstvé citronové šťávy
1 čajová lžička sušené petrželky (zakoupíte na prodejnách Diana – Fish)
tuk na vymazání pečící formy
pepř (zakoupíte na prodejnách Diana – Fish)
Filety tilápie omyjte pod tekoucí vodou, osušte a vložte do vymazané pečící formy. Maso pokapejte citronovou šťávou, máslem a na závěr posypte česnekem, petrželkou a pepřem.
Následně formu vložte přibližně na 20-30 minut do rozpálené trouby o teplotě 190°C. Ryba je hotová, když jdou kousky masa oddělit vidličkou.
Takto snadno a zdravě připravená ryba je výtečná se zeleninou či pečivem, které nechá vyniknout její lahodné chuti.
S Dianou jíte chutně a zdravě, vyzkoušejte i další výtečné recepty!
Diana Fish vám přeje dobrou chuť!