Menu
O tom, jak probíhá výroba, jste se mohli dočíst v krátkém článku o výrobním areálu. Dnes se na průběh výroby podíváme s Dianou podrobněji. To, že celá výroba probíhá ručně, je o Dianě známé široko daleko, ale jistě vás překvapí i další postupy, která má Diana Fish jedinečné.
Diana Fish nakupuje ryby přímo od rybářů, se kterými dlouhodobě spolupracuje, proto je zaručena vysoká a ověřená kvalita. Ryby jsou základní surovinou v naprosté většině výrobků, ovšem i další suroviny mají svůj příběh. Pojďte se podívat na některé z nich:
- 20°C | - | teplota v mrazírně |
2°C | - | teplota v marinovací hale |
7 prodejen | - | síť firemních prodejen |
20 let | - | více jak 20 let tradice |
25 tun | - | zpracováno více jak 25 tun ryb týdně |
25 druhů | - | více jak 25 druhů ryb |
200 výrobků |
- |
více jak 200 chlazených a mražených vlastních výrobků |
Ruční výroba je v Dianě základem a najdete ji ve všech postupech – od kuchání ryb, čištění a přípravy přídavných surovin, marinování, porcování i balení. V Dianě nenajdete žádnou pásovou výrobu, vše probíhá pod rukama zkušených zaměstnanců, kteří zručně suroviny zpracovávají a po celou dobu hlídají kvalitu.
Možná se ptáte, kam Diana chodí na ty skvělé receptury. Postupů je několik. Tím nejstarším jsou tradiční receptury, které se v rodinné firmě dědí z generace na generaci. Druhou cestou je inspirace ve světových kuchyních a poslední variantou, kterou Diana Fish využívá nejčastěji, je vlastní degustátor, který díky svým vytříbeným chutím dovede každý recept k dokonalosti.
Zajímá vás o Dianě více? Navštivte právě probíhající degustační dny, kde můžete nejen ochutnat známé i netradiční výrobky a také zjistit další zajímavosti z Diany, ať už se zajímáte o zpracování výrobků či využití ryb v kuchyni. Prodavačky vás nejen s úsměvem obslouží, ale také poradí, čím je ryba výjimečná a jak ji v kuchyni zpracovat.
Máte další otázky? Ptejte se Diany a zjistěte více!