Menu
V našem akčním letáku vám Diana jako tip na září doporučuje filety z mořského vlka. Proč? Protože filetky obsahují velmi málo kostí, a proto je můžeme podávat i dětem. Filetky mořského vlka mají také bílé a velmi jemné maso.
Všechny naše prodejny nabízejí Mořského vlka filety za cenu 290 Kč/kg.
Mořčák evropský neboli mořský vlk je dravá mořská ryba, která je v poslední době hodně chovaná v akvakultuře a jejími největšími producenty jsou Řecko, Turecko, Itálie, Španělsko, Chorvatsko a Egypt.
Diana vám přináší velmi jednoduchý recept, který si v tomto teplém zářijovém počasí můžete připravit.
Potřebujeme:
Filety mořského vlka osolíme a lehce zaprášíme hladkou moukou. Vlka opečeme na pánvi na rozpuštěném másle nejprve kůží dolů. Občas filetky přelijeme horkým máslem.
Nakonec zalijeme bílým vínem a zakápneme pár kapkami citronu.
Příprava holandské omáčky:
Všechny tyto suroviny vyšleháme ve vodní lázni na hustou omáčku.
Jako přílohu podáváme bílou bagetu. Diana vám přeje dobrou chuť!
Nebo chcete vědět víc? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.