Menu
Na podzim se u vás, našich zákazníků, zvyšuje zájem o konzumaci uzených rybiček. Diana se proto rozhodla rozšířit sortiment uzených ryb o tři novinky, které najdete v našich kamenných prodejnách a v pojízdné prodejně.
V případě Uzenáčka se jedná o malého nekuchaného sledě. Uzený sleď je také nazýván "uzenáč". Protože v tomto případě se jedná o malou rybičku, vznikl název "Uzenáček".
Je to velmi chutná rybička, která navíc obsahuje velké množství omega-3 mastných kyselin. Ty napomáhají lepšímu hojení ran a zlepšují mozkovou činnost. Dále rybička obsahuje velké množství vitamínů A, B, D a E. Sleď je loven v Atlantském a Tichém oceánu.
Mezi zákazníky je velmi oblíbený uzený losos. Diana ho zákazníkům nabízí uzený v několika variantách. Uzené porce, uzený steak, uzené plátky a varianta ve skleničce Losos uzený exclusiv. Další oblíbenou rybou mezi zákazníky je treska, která obsahuje vitaminy B1, B2 a B12, dále draslík, sodík, hořčík, vápník a fosfor.
Diana zkusila kombinaci lososa a tresky a vznikl tak Špíz uzený.
Rybí chuťovka je kombinací porce tresky, ozdobenou kouskem lososa.
Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.